само информации:


Ве молиме изберете
цена:
4.500 EUR

Не е достапна во вашата земја превозот

Apollo dello di Belvedere (Apollo del Belvedere) von Piranesi 1783

Der Apollo del Belvedere von Piranesi
Datum 1783

Artikelzustand: Gebraucht in gepflegtem Zustand
Опис Состојба: Der Rahmen wurde restauriert
Потпис / име: Francesco Piranesi

Не е достапна во вашата земја превозот


Меѓународен превозот на трошоците

  Меѓународен превозот на трошоците:
  kein Versand ins Ausland

  Набавната цена на овој производ е:
  • нема информации

  • нема информации

  • нема информации
  • Нема наведени процедури откуп.

  локација:

  Hessen
  Deutschland


  корисничко име:

  Thomas

  Kontaktdaten:


  64289 Darmstadt Deutschland

  Последно ажурирање: 06.8.2019 19:16:04 Давателот е одговорен за оваа понуда.
  голема водич понуда проект. 29 Регистриран како приватен корисник од: 23.3.2018 страница извештај